Toimitusehdot


Tilaus

Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt, alle 18-vuotiaalla on oltava huoltajan suostumus sekä yhteystiedot. Tapahtunut tilaus varmistetaan tuotteiden saatavuuden osalta ja vahvistetaan tilauksen vastaanottoviestilä sähköpostiisi. Mikäli et jostain syystä saa tilausvahvistusta niin ota yhteyttä sähkopostilla osoitteeseen info(at)klmicro.com tai soittamalla numeroon +358 50 511 1992. Myös mahdollisissa tilaustietojen epäselvyyksissä otamme aina välittömästi yhteyttä tilaajaan asian selvittämiseksi. Tilauksesi etenemisestä saat myös väliaikatietoja erityisesti silloin kun tilauksella on pitempi toimitusaika.

Maksaminen

Puhelimitse tilattaessa lähetämme pdf-muotoisen ennakkolaskun tilaajan sähköpostiin. Kaikki hinnat ovat arvonlisäverollisia ( sis. alv 24% ). Maksun saavuttua tilillemme lähetämme tilatut tuotteet. Jos ennakkolaskua ei ole maksettu 7 päivän kuluessa katsotaan tilaus peruutetuksi. Maksutapana on ennakkolasku. Verkkokaupan kautta tilattaessa maksutapana on ennakkolasku tai Checkout.fi kautta tapahtuva suora pankkiyhteys maksaminen.

Toimitusmaksu
Toimitusmaksu, Suomi
Paino KG Posti 16 Posti 14
0.0-1.0 kg 5,60 € 17,60 €
1.0-4.0 kg 8,60 € 20,60 €
4.0-8.0 kg 10,60 € 21,60 €
8.0-15.0 kg 15,60 € 23,60 €
15.0-30.0 kg 20,60 € 28,60 €
Takuu

Kaikilla myymillämme tuotteilla on valmistajan / maahantuojan myöntämä takuu. Takuun voimassaolon edellytyksenä on, että tuotetta on käytetty vain valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Takuuaikana ilmenevän vian esiintyessä ota viipymättä yhteyttä info(at)klmicro.com saadaksesi takuuhuoltoon vaadittavan palautusluvan eli RMA-hakemuksen.
Asiakas toimittaa tuotteen huollettavaksi maksaen toimituskulun. Asiakas saa korjatun/uuden tuotteen takaisin ilman lisäkulua, eli palautuksen maksaa toimittaja.
Myyjän korvausvelvollisuus rajoittuu kaikissa DOA-tapauksissa korkeintaan tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole velvollisuutta korvata välillisiä vahinkoja. Mikäli et löydä ratkaisua takuuasiassa niin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info(at)klmicro.com.

Palautukset

Verkon kautta tilatuille ja ennakkolaskulla maksetuille uusille ja käyttämättömille tuotteille on palautusoikeus, jos tuote on palautettu 14 päivän sisällä toimituksesta. Tuote on oltava ehjässä myyntikuntoisessa alkuperäisessä pakkauksessa. Jos haluat palauttaa tuotteen niin ole ensin yhteydessä info(at)klmicro.com saadaksesi tarkemmat toimintaohjeet. Kun tuote on tarkastettu ja todettu että se on vaadittavassa kunnossa niin maksu tuotteesta palautetaan asiakkaan tilille.

HUOM!

Asiakaspalautuksia ei saa lähettää kuljetuspakettiin merkitylle lähettäjälle eli tukkuun, vaikka Postissa näin ehdotettaisiinkin - jos kuitenkin näin tapahtuu niin tukkurimme perii palautuskulut, jotka vähennetään palautushinnasta. Postiennakko ja jälkivaatimus lähetyksiä emme lunasta.